Leeuwarden Aggemastate 145

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte157 m²
Bouwperiode1982
Refresh to make it work.
Verrassend ruime hoekwoning met vrij uitzicht aan de achterzijde, 4 slaapkamers met mogelijkheid tot het eenvoudig creëren van een 5e slaapkamer en een royale achtertuin die veel privacy biedt. Vanuit de achtertuin is een brede groenstrook bereikbaar, ideaal als wandelgebied en van hieruit zijn de recreatiegebieden van de 'Groote Wielen' en de Groene Ster te bereiken. De woning is gesitueerd aan de rand van de gewilde woonwijk Camminghaburen in de nabijheid van vele voorzieningen.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: Entree / hal, toilet met fontein, ruime woonkamer met veel natuurlijk daglicht en toegangsdeur naar de tuin, open keuken in lichte kleurstelling voorzien van inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: overloop met frans balkon, badkamer voorzien van een ligbad/douche, een tweede toilet en wastafel, drie ruime slaapkamers, naast de badkamer bevindt zich een kast waar de witgoedaansluitingen zich bevinden

Tweede verdieping: grote overloop, ruime slaapkamer. Hier is tevens de mogelijkheid tot het eenvoudig creëren van een 5e slaapkamer.

De achtertuin is via de zijkant van de woning te bereiken en is ook voorzien van een uitgang direct naar het wandelgebied. Verder beschikt de tuin over een vrijstaande houten berging.


Overige bijzonderheden:
De woning wordt verwarmd door stadsverwarming en is voor het warm water voorzien van een eigen boiler
Royale achtertuin met vrij uitzicht
Groenrijke omgeving
Vele voorzieningen in de directe nabijheid
Recentelijk aan buitenzijde geschilderd
Goede uitvalswegen naar de rondweg van Leeuwarden

Aanvaarding in overleg

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen