Hoogezand Atlas 26

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte127 m²
Refresh to make it work.
Tussenwoning met 4 slaapkamer aan de rand van de woonwijk “Woldwijck” voorzien van een aangebouwde stenen bergingsruimte en een achtertuin die gericht is op het zuiden.

De woning is gelegen op een locatie met vele voorzieningen in de nabijheid waaronder het winkelcentrum, diverse scholen en goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Indeling: Entree/hal met toilet, berging en meterkast. Woonkamer met toegangsdeur naar de tuin. Half open keuken met diverse inbouwapparatuur. Wasruimte met witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers en badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel en designradiator.
Tweede verdieping: Door middel van een vaste trap te bereiken overloop met bergruimte, toegang tot de vierde slaapkamer.

overige bijzonderheden:
- Gratis parkeren in de daarvoor bestemde parkeerplekken.
- Vele voorzieningen, waaronder een winkelcentrum en diverse basisscholen
- Speelveld voor kinderen nabij
- De tuin is gelegen op het zuiden
- De woning dient op enkele punten gemoderniseerd te worden.

Na afloop van de kijkdagen kunt u indien gewenst de eventuele bieding uitsluitend schriftelijk per mail sturen naar [email protected] onder vermelding van Atlas 26 Hoogezand. Naderhand wordt bepaald of het object gegund zal worden, verder informatie hierover ontvangt u ten tijde van de bezichtiging van het object.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen