Meeden Hereweg 137

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte115 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1930
Refresh to make it work.
Deze goed onderhouden, vrijstaande woning met 3 slaapkamers, een beschutte, diepe tuin is gelegen in een landelijke omgeving op loopafstand van het centrum van Meeden. De woning is door de jaren heen zorgvuldig verduurzaamd en onderhouden, waardoor je nu kunt genieten van modern comfort met het behoud van karakter. Daarnaast bezit de woning genoeg ramen voor veel natuurlijk daglicht.

Inleiding:
Bij binnenkomst betreed je de hal, waar je aan je rechterhand de woonkamer vindt. Aan de linkerkant kom je in de open keuken met voldoende ruimte voor een eettafel. De keuken biedt ook toegang tot de kelder, perfect voor extra opslagruimte. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken, met tevens de toegangsdeur naar de achtertuin.

In de bijkeuken bevinden zich ook de badkamer met daarnaast het separate toilet. De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich eveneens in de bijkeuken.

Op de eerste verdieping betreed je de overloop, vanwaar je toegang hebt tot drie comfortabele slaapkamers. De meest linker slaapkamer geeft toegang tot een handige opslagzolder.

Als je de achterdeur doorloopt, ben je een steenworp verwijderd van de ruime overkapping, waar je kunt genieten van het buitenleven terwijl je droog zit. Aan de linkerkant van de loggia kom je in de prachtige diepe tuin. Aan het einde van de tuin bevindt zich een kas, voorzien van een automatisch irrigatiesysteem, alsmede de twee schuren.

Bijzonderheden:
- 380 volt krachtstroom aansluiting aanwezig.
- € 10.000,- subsidie per 1 november beschikbaar.
- De woning beschikt over een waterontharder.
- Ondergronds opslagbassin voor hemelwater.

Aanvaarding in overleg

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen