Utrecht Kanaalweg 20

vraagprijs

€ 660.000 kosten koper
Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte177 m²
Bouwperiode1926
Refresh to make it work.
Wakker worden op een rustieke locatie aan het Merwerdekanaal in Utrecht? Dat kan in dit bijzonder karakteristieke, maar zeker niet gedateerde, jaren '30 twee-onder-1-kap herenhuis. Deze woning ligt in de schaduw van alle stadse voorzieningen die Utrecht te bieden heeft. Het huis is goed onderhouden en is gerenoveerd met behoud van vele authentieke elementen.

De woning is op meerdere manieren in te delen. Op dit moment is het ingericht als een dubbel woonhuis, maar met uw eigen creativiteit kan het ook gebruikt worden als een eengezinswoning met 4 ruime slaapkamers.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree, voorportaal, lange hal met trap naar de verdieping en toegang tot de kamer aan de voorzijde, thans in gebruik als slaapkamer, maar kan ook eenvoudig betrokken worden bij de naastgelegen woonkamer door de authentieke schuifdeuren.
De woonkamer omvat een voorkamer en een serre. De serre heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de hal is er doorgang naar de badkamer en de keuken. De badkamer is recent gerenoveerd en is voorzien van een toilet, een wasmeubel en een doucheruimte. De keuken heeft een eenvoudig keukenblok. Ook is er een toegangsdeur vanuit de keuken naar de achtertuin. De ruimte is nog geheel naar eigen smaak in te richten.

Eerste verdieping:
Deze verdieping is onderdeel geweest van de zeer recentelijke renovatie waaronder ook de tweede verdieping. De ruimte bestaat uit een overloop met een keuken in lichte kleurstelling voorzien van inbouwapparatuur en een voor- en achterkamer met veel raampartijen. De achterkamer biedt toegang tot een ruim dakterras op het westen gelegen.
De badkamer heeft een ruime doucheruimte, een dubbel wasmeubel en een toilet. Naast de trap is een inloopkast met witgoedaansluitingen.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is door een vaste trap te bereiken. Er is een overloop met kast ten behoeve van de cv-opstelling en 2 ruime slaapkamers, beide voorzien van dakkapellen.

De ruimgelegen tuin is door de omheining erg privé en pakt het meeste zonlicht van de dag. Daarnaast omvat de tuin een ruime, vrijstaande stenen berging.

De komende jaren staat de directe omgeving in het teken van het nieuwbouwplan Merwede. Dit wordt een creërende en inspirerende stadswijk met veel aandacht voor een autovrij stratenpatroon en veel groenvoorzieningen. Door middel van de aanleg van bruggen en nieuwe fiets- en wandelroutes opent het nu nog introverte gebied zich naar de stad.

Overige bijzonderheden:
Grotendeels zijn van alle raampartijen de bovenlichten glas in lood;
De woning is grotendeels voorzien van de originele paneeldeuren;
In de hal ligt op de vloer nog de originele stenen vloer;
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, uitgezonderd de bovenlichten;
Veel privacy rondom de woning;
Ruim dakterras gelegen op het westen;


Aanvaarding in overleg.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen