Kloosterburen Marneweg 18

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte218 m²
Bouwperiode1920
Refresh to make it work.
UNIEKE RUIME VRIJSTAANDE WONING !

De omschrijving van de woning is als volgt:

In het rustige dorpje Kloosterburen, omringd door landerijen en pittoreske dorpjes treft u deze verassend ruime vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 480 vierkante meter.
Aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de ruime en centraal gelegen hal met trapopgang, toilet en toegang tot de leefruimtes en badkamer. De eerste deur in de hal leidt naar de afgesloten woonkamer voorzien van inbouwverlichting en dubbel glas. Aan de andere kant van de hal treft u, naast de ruime kelder en toilet, de keuken die in open verbinding staat met de eetkamer. De hoogteverschillen, het behoud van het balkenplafond en de ruime daglichttoetreding maakt dit tot een gezellige ruimte om te dineren en koken.

Op de begane grond is ook de badkamer gelegen, deze badkamer is recentelijk gerenoveerd en voorzien van een inloopdouche, ligbad en wasmeubel.

Tussen het voor- en -achterhuis is de bijkeuken gelegen. Deze ruimte grenst aan de inpandige garage en wordt voor het dagelijkse gebruik als entree gebruikt. De bijkeuken geeft ook toegang tot het achterhuis welke onlangs voorzien is van een nieuw dak. Deze ruimte is volledig voorzien van dubbel glas en beschikt over openslaande deuren naar de tuin.

Op verdieping boven het voorhuis is een slaapkamer gelegen die over de hele breedte van het huis strekt. Op deze verdieping is ook een aparte ruimte voor de cv-installatie. Deze ruimte kan makkelijk worden opgedeeld in twee slaapkamers.

In het achterhuis is middels een vaste trap de verdieping te bereiken waar zich een ruime kamer met dakraam en inloopkast bevindt.

Boven de bijkeuken is een verdieping gelegen welke bereikbaar is middels een vlizotrap, deze verdieping zou met een kleine aanpassing erg goed kunnen dienen als slaapkamer.

Kloosterburen heeft ondanks zijn relatief lage inwonersaantal veel verenigingen en sportclubs. Ook zijn alle dagelijkse voorzieningen op enkele fietsminuten gelegen.Aanvaarding in overleg.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen