Groningen Middenweg 27 a

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte88 m²
EnergielabelA
Bouwperiode2000
Refresh to make it work.
LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN IN GRONINGEN | Op een rustige locatie nabij het hart van de Groninger wijk Hoogkerk, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, ligt deze fraaie 2-onder-1-kapwoning. Gebouwd in 2000 en hiermee dus volledig geïsoleerd. Ook wordt de woning verkocht met de nabijgelegen garage/berging.

Bij binnenkomst aan de voorzijde van de woning komt u uit in de hal met trapopgang, meterkast, een doorgang naar de woonkamer en de doorgang naar de badkamer. De ruime woonkamer staat in verbinding met de halfopen keuken welke is voorzien van een koelkast, vriezer, een 4-pits gaskookplaat en een deur naar de tuin. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en grenst tevens aan de badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op de verdieping leidt de ruime overloop met CV-ruimte en bergruimte u naar de grote tweede slaapkamer met dakkapel en wastafel. De bovenverdieping is makkelijk in te delen in 2 of meerdere slaapkamers.

De achtergelegen tuin is fraai aangelegd en tevens op het westen gelegen zodat u laat op de middag nog van de zon kan genieten. Ook aan de zijkant van de woning is er veel ruimte voor een eventueel zitje.

Op zo’n 10 minuten fietsen van het centrum van Groningen en met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt is het hier erg aangenaam wonen.


Bij de koop van deze woning kunt u tevens genieten van de bijbehorende Garage/Bergruimte welke op 50 meter afstand is gelegen.


Bijzonderheden:
-Gelegen in de kern van Hoogkerk
-Volledig geïsoleerd
-Energielabel A
-Eigen Garage
-Snelle aanvaarding mogelijk

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen