Groningen Winschoterdiep 149

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte61 m²
Bouwperiode1936
Refresh to make it work.
Goed onderhouden benedenwoning, voorzien van 3 kamers, met ruime, zonnige achtertuin. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd en gerenoveerd en is gelegen in de Oosterpoort, waarbij het Centraal station en het centrum op loopafstand zijn.

De indeling is als volgt:
Entree / tochtportaal, lange hal, toilet met fontein, meterkast, vaste kast, woonkamer en suite met de originele suitedeuren met glas-in-lood en vaste kast. In de woonkamer en de eetkamer bevindt zich nog de originele schouw. Via de eetkamer is de tuin bereikbaar middels openslaande deuren. De toegangsdeur van de eetkamer naar de hal is eenvoudig weer te openen, zodat er een extra kamer ontstaat.
De achterzijde van de woning is in 2015 en 2016 heringedeeld en voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en de slaapkamer is gerenoveerd en gemoderniseerd. De keuken is hierbij in lichte keurstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur en een toegangsdeur naar de tuin. De badkamer is voorzien van een bad, separate douche, vloerverwarming, designradiator en wasmeubel. Aan de achterzijde is de slaapkamer voorzien van kunststof kozijnen.

De verassend grote tuin ligt op het zuidwesten met 2 zonneterrassen en de berging met daarin de witgoedopstelling en de cv-installatie. De tuin is via een achterom bereikbaar.

Overige bijzonderheden:
De woning is voorzien van cv-combiketel
De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas
De woning is gelegen aan het Winschoterdiep en heeft daardoor geen directe overburen
Binnen een aantal jaar ligt het nieuw aan te leggen Zuiderplantsoen bijna letterlijk voor de deur
In de nabijheid van alle voorzieningen

Aanvaarding kan per direct

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen