Beerta Hoofdstraat 159

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte545 m²
Bouwperiode1910
Refresh to make it work.
VRIJSTAAND WOONCOMPLEX HOOFDSTRAAT 159 BEERTA

Beleggingsobject : Bruto huuropbrengst per jaar ca € 54.000,-

Nader omschrijving :

Vrijstaand wooncomplex van maar liefst ca 545m2, met 14 kamers, een serre, diverse overige ruimten en meerdere sanitaire voorzieningen.

Het object is geschikt zijn voor meerdere doeleinden, momenteel is het pand in gebruik als zijnde begeleid wooncomplex.

In de directe nabijheid bevinden zich Blauwe Stad en het Oldambtsmeer met recreatieve voorzieningen die dit met zich meebrengt.

Nadere omschrijving van het object:

Entree 1: Dit betreft een woonhuis, dat tot voor kort onderdeel is geweest van het geheel. Een éénlaags tussenstuk verbindt het woonhuis met het achtergelegen gedeelte. Zie plattegrond.

Entree 2, hal, toilet en trapopgang, hal met aangrenzend 3 slaapkamers en een inpandige berging. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop nog 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien is van toegangsdeur naar het dakterras en 1 voorzien is van een eenvoudig keukenblok en kast met daarin de cv-installatie.

Indeling aangebouwd éénlaags tussenstuk.
Hier bevindt zich de royale woonkeuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur.

Indeling achtergedeelte:
Dit is de voormalige schuur die een eigen entree met ruime hal heeft. De hal is voorzien van een tegelvloer, garderobe, toilet en de meterkast. Aan de rechterkant is, iets verhoogd en bereikbaar via een stenen trapje, de woonkamer met ruime serre. De woonkamer is opgetrokken in boerderijstijl met de plavuizenvloer en het balkenplafond. De serre heeft een heel mooi uitzicht over de achtergelegen tuin en er is een toegangsdeur naar het aldaar gelegen terras. Boven deze ruimtes is de geïsoleerde zolder.

Vanuit de ruime hal is tevens de voormalige schuur bereikbaar die nu ingedeeld is met een ruime hal in het midden met aan de linkerkant verschillende slaapkamers en 2 badkamers, beide voorzien van douches, toilet en wastafel en 1 is voorzien van een ligbad. Aan de rechterkant van de hal is de grote hal bereikbaar met 2 slaapkamers en tevens veel opslagruimte en inpandige bergingen. Deze hal is ook aan de achterzijde bereikbaar middels een roldeur. Naast deze roldeur bevindt zich nog een aangebouwde berging.

Objectsituatie:
Object is verhuurd contractstermijn 5 jaar plus optie 5 jaar

Garanties
De verkoop zal geschieden op basis van het ‘as is where is’ principe. De koopovereenkomst zal alleen een garantie bevatten ten aanzien van de bevoegdheid van verkoper tot overdracht.

De in deze objectinformatie opgenomen gegevens zijn slechts van algemene aard en aan verandering onderhevig. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Overig
Koper dient zelf te informeren of de voor hem of haar beoogde doeleinden ten behoeve van het gebruik van het object is toegestaan.

Indien koper een andere functie voor ogen heeft dan het bestemmingsplan toelaat is koper zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van toestemming/vergunningen van de daartoe bevoegde instanties.

Aanvaarding in overleg

Hoewel bij het samenstellen van bovenstaande informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, is het mogelijk dat bepaalde informatie, tekeningen, afmetingen, etc. verouderd en/of niet (meer) correct is/zijn. Finesse Makelaars & Taxateurs b.v. noch de verkoper aanvaardt daarvoor enige aansprakelijkheid. Niets uit deze uitgave mag- anders dan voor eigen gebruik - worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Finesse Makelaars & Taxateurs b.v.

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen