je huis verkopen 

Met ruim 40 jaar ervaring is NVM Finesse Makelaars Groningen het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Wij kennen de markt en hebben de koper van uw woning misschien al ontmoet.

Persoonlijke dienstverlening, daar gaat het bij ons om. Hierdoor kennen wij veel potentiële kopers en weten wij waar we de koper voor uw huis moeten vinden.

U kunt rekenen op onze actieve inzet, gedegen dienstverlening en voortdurende informatie over de voortgang van de verkoop.

Wij houden regelmatig persoonlijk contact om u bij te praten over de stand van zaken.

Twijfel niet om een vrijblijvende afspraak te maken met een van onze makelaars, wij komen graag bij thuis of indien u dit wenst kunt u een bezoek brengen op ons kantoor.

10 handige verkooptips

1.

Bekijk uw huis zo objectief mogelijk en bepaal kamer voor kamer welke verbeteringen mogelijk zijn, voordat u uw huis te koop aanbiedt.

2.

De eerste indruk telt. Al voordat een potentiële koper uw huis binnenstapt, heeft hij/zij een mening gevormd over uw huis. Zorg daarom voor een goede eerste indruk.

3.

Maak de kleine klussen af die u steeds heeft uitgesteld. Schilder lekkagevlekken bij, werk afbladderende muren bij en zorg voor goede verlichting.

4.

Soms loont het om te investeren in een opknapbeurt. Overleg eerst met uw makelaar of een opknapbeurt de waarde van uw huis significant verhoogt.

5.

Voorzie uw huis van een frisse verfbeurt. U toont uw huis op z'n best als alle muren egaal zijn geschilderd. Gebruik lichte, natuurlijke kleuren.

6.

Vernieuw uw keuken door de keukenkastdeurtjes te vervangen. Monteer mooie deurknoppen en handgrepen en uw keuken ziet er weer als nieuw uit!

7.

Wordt uw huis bezichtigd? Doe dan verlichting en verwarming aan, ook al bent u er zelf niet. Dit verhoogt de sfeer, ook overdag.

8.

Bent u al verhuisd? Laat nog wat meubels achter in uw oude huis en laat de gordijnen en vitrages hangen. De grootte van de kamers is zo beter zichtbaar.

9.

Zorg dat uw huis schoon is en opgeruimd! Een schoon en opgeruimd huis is veel aantrekkelijker voor potentiële kopers dan een rommelig huis.

10.

Laat het lekker ruiken in uw huis: bijvoorbeeld naar gebakken brood of naar een vers gebakken appeltaart. Zet een mooie bos verse bloemen op de tafel..

Contact

*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy