Groningen Jadestraat 57

vraagprijs

€ 279.000 Kosten koper
Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte105 m²
EnergielabelA
Bouwperiode1969
Refresh to make it work.
Deze heerlijke hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers en op korte afstand van het stadcentrum van Groningen staat nu te koop! Met een besloten achtertuin op het zuidwesten, een kindvriendelijke omgeving, voorzien van 12 zonnepanelen en volledig voorzien van kunststof kozijnen maakt het hier comfortabel wonen.

Aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de hal met trapopgang, toilet, doorgang naar de keuken en naar de woonkamer. De woonkamer heeft zowel voor als achter veel glas en beschikt dus over ruime daglichttoetreding, ook staat de woonkamer in open verbinding met de keuken welke is voorzien van een 5 pits gasfornuis, een oven en een vaatwasser. Voor extra kastruimte is er gekozen om de koelkast en vriezer los in de ruime bijkeuken te plaatsen. De bijkeuken biedt naast de koelkast en vriezer ook plaats aan de wasmachine, de droger en extra bergruimte.

Op de verdieping leidt de overloop u naar een drietal slaapkamers, een inloopkast en een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad en een dubbele wastafel.

De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en is biedt plaats aan zowel bergruimte, cv-installatie als een verrassend grote en lichte vierde slaapkamer met dakkapel!

De tuin met achterom grenst aan een speelveld en is op het zuidwesten gelegen.

De wijk vinkhuizen is voorzien van alle voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum, scholen en sportverenigingen.
Kortom een erg fijne woning voor een groot gezin een kindvriendelijke buurt.


Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1969
-12 zonnepanelen
-Kunststof kozijnen
-170m2 perceel
-105m2 woonoppervlak
-4 slaapkamers
-Moderne keuken
-Moderne badkamer


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging!

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen