Groningen Julianastraat

Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

TypeWoonhuis
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte166 m²
Bouwperiode1961
Refresh to make it work.

Op rustieke locatie gelegen vrijstaande villa met praktijk / kantoor aan huis. De villa is recent volledig gerenoveerd en heringedeeld en is onder andere voorzien van 4 ruime slaapkamers en een vrijstaand gebouw met diverse gebruiksmogelijkheden. Rondom de woning is een grote, zonnige tuin aangelegd die veel privacy biedt. De woning is fraai gelegen op een vrije locatie tegenover een park en heeft goede uitvalswegen naar Groningen en Drachten.

De indeling is als volgt:
Entree / hal, toilet, inbouwkast ten behoeve van witgoedaansluiting, onder de trap bevindt zich de toegang tot de kelder, zeer royale woonkamer die ruimte biedt voor meerdere zithoeken. Open keuken met openslaande deuren naar de voor- en achtertuin. Doordat in de woonkamer en keuken een aantal daglichten zijn geplaatst, zijn dit mooie, lichte ruimtes geworden. De keuken is geplaatst in 2019, in lichte kleurstelling en voorzien van alle gebruikelijke inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: ruime overloop met aangrenzend 2 slaapkamers, badkamer geplaatst in 2019, in lichte kleurstelling met douche, wasmeubel en toilet.

Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken, overloop, 2 slaapkamers.

De ruime tuin is gebruiksvriendelijk ingericht en biedt ruimt om meerdere (zonne) terrassen te creëren.

Overige bijzonderheden:
De woning is zeer recent volledig gerenoveerd en gemoderniseerd
Het vrijstaande gebouw bestaat aan de voorzijde uit een gedeelte garage, achterzijde is nu ingericht als kantoor / bedrijfsruimte. Het geheel kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, te weten praktijkruimte, kantoorruimte, bed & breakfast etc
De ligging van de villa is prachtig, op een rustige plek tegenover een park, maar wel in de nabijheid van vele voorzieningen.


Snelle aanvaarding is mogelijk

Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.

Contact opnemen