Haren gn Felland 9-a 1

vraagprijs

€ 325.000 Kosten koper
Hypotheek gesprek
aanvragen

Kenmerken

Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Refresh to make it work.
Dit geschakelde bedrijfspand met appartement in Haren biedt een unieke kans voor ondernemers of investeerders die op zoek zijn naar een multifunctionele ruimte met uitstekende bereikbaarheid. De combinatie van bedrijfsruimte en woonruimte, samen met de ruime parkeergelegenheid, maakt dit pand bijzonder aantrekkelijk.

De locatie in Haren, dicht bij Groningen, is ideaal voor bedrijven die zowel lokaal als regionaal opereren. De nabijheid van uitvalswegen en openbaar vervoer verhoogt de toegankelijkheid voor zowel personeel als klanten.

Het feit dat het pand goed onderhouden is en over ruime vertrekken beschikt, draagt bij aan het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de ruimte. Het biedt mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten, zoals een cateringbedrijf, maar ook andere ondernemingen kunnen hier goed gedijen.

De mogelijkheid om het pand over te nemen met of zonder huurders biedt flexibiliteit voor de koper. Dit kan aantrekkelijk zijn voor kopers die direct inkomsten willen genereren of die specifieke plannen hebben voor het gebruik van het pand.

Het appartement biedt extra waarde, of het nu gebruikt wordt voor eigen bewoning, als kantoorruimte, of als verhuurde eenheid. De aanwezigheid van een appartement kan ook een aantrekkelijke optie zijn voor ondernemers die dicht bij hun bedrijf willen wonen.

Tot slot betreft het een geschakeld pand. opgesplitst in Felland 9a1 en 9a2. het object in momenteel zo ingedeelt dat de bedrijvigheid zich op de begane grond bevindt ter grootte van ca 183m2, de woon/kantoor-ruimte op de eerste verdieping is ca 65m2, en het terrein voor het pand tot aan het hek met een grootte van ca 277m2.

Al met al vertegenwoordigt dit pand een uitstekende investering met veel potentieel voor bedrijfsexploitatie en/of verhuur. De combinatie van locatie, faciliteiten en flexibiliteit in gebruik maken het een aantrekkelijke optie voor een breed scala aan geïnteresseerden

Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Felland 9-a 1

Bel ons op 050-55 30 000 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy